Carado vergroot en verbetert het gamma

Nieuw in de Van-reeks, campers met een buitenbreedte van 214 cm, is de Van V 339 (686 cm).

Nieuw in de Van-reeks, campers met een buitenbreedte van 214 cm, is de Van V 339 (686 cm). Het vrijstaand bed is toch bijna twee meter lang. Nieuw is een halfhoge kleerkast die de ruimte optisch vergroot en waarvan het bovenblad dienstdoet als werkblad. Een gordijn scheidt slaap- en woongedeelte.  

De nieuwe halfintegraal T 459 (739 cm) heeft een face à face-zithoek en vier gehomologeerde zitplaatsen. Onder de zitbank zit een praktische schoenenkast. Het tafelblad is opvouwbaar. De slaapkamer heeft USB-aansluitingen. Alle Carado-modellen krijgen nieuwe led-verlichting in de slaapkamer. Samen met de verlichte achterwand van slaapkamer, zithoek en bij de inkomdeur geeft dat een huiselijk gevoel. 

Uniek is de alkoof A132, slechts 594 cm lang! Hij heeft een dwarsbed met een innovatieve uitschuifbare trap onder de kleerkast. Hier en in alle alkoofmodellen kan het alkoofbed opgeklapt worden voor meer hoofdruimte.  

Nieuwe uitrustingen 

Van de nieuwe uitrustingsniveaus Clever Edition en Clever Edition + doet die laatste je Carado nog beter voor de dag komen met onder andere een 140 pk motor. Standaard krijgen alle Carado’s twee Isofix-plaatsen en een nieuwe ergonomische bekleding van de zitkussens.   

Gepubliceerd op vrijdag, januari 22, 2021 door Steven Durnez

Delen