Binnenkort opent Camping Cöppens de deuren

De familie Coppens, zelf fervente kampeerders, opent in het voorjaar een camping in het Zweedse Årjäng, zo’n 200 kilometer ten noorden van Gotenburg.

In het najaar van 2020 verhuisde Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden. Samen met vrouw Monique en kinderen Beau en Nora wil hij er een nieuw leven opbouwen, dicht bij de natuur. In het voorjaar gaat Camp Grinsby open, de camping waarop de familie Coppens tijdens een kampeertrip verliefd werd. Kampeerders kunnen er dan hun tent of caravan naast een meer of in het bos neerpoten. Ook overnachten in rustieke hutjes behoort tot de mogelijkheden.

“De voorbij jaren reisden we met caravan of motorhome Europa rond”, zegt Coppens. “We kwamen op de mooiste plekjes op aarde terecht. Kamperen brengt ons als familie dichter bij mekaar, maar ook dichter bij alles wat belangrijk is in ons leven. In Zweden geraakten we verwonderd door waanzinnige uitzichten. We vaarden er op de mooiste waters in de ongerepte natuur en vielen in slaap onder de middernachtszon. We willen dat gevoel nu delen met anderen.”

Ook wie niet meteen een trip naar het noorden heeft gepland, kan meegenieten van al dat natuurschoon. In 2021 zendt VTM Camping Cöppens uit, een programma waarin broer Matthias het wel en wee van de familie zal vastleggen.

Meer info en boekingen op www.campgrinsby.eu

Gepubliceerd op maandag, maart 22, 2021 door Tom Peeters

Delen