Beleef een onvergetelijke nacht op je privé-eiland in de Kempen

Vanaf 15 mei tot eind september kan je bij restaurant De Beemden in Nijlen kamperen in gezellige tipi's op het meer.

Restaurant De Beemden in Nijlen is sinds jaar en dag een bekende pleisterplek voor wandelaars en fietsers die de oevers van de Nete aandoen of rust zoeken op de Kesselse Heide. Naast het restaurant strekt zich een groot meer uit.

Vanaf 15 mei tot eind september kan je er, van woensdag tot zaterdag, in gezellige tipi’s kamperen op het meer. Een unieke ervaring!

Met de kano naar je privé-eiland

Bij aankomst krijg je peddels, reddingsvesten, je eigen kano en een pakket om het een nachtje uit te zingen op je eiland. Je vaart zelf naar je tipi waar het tweepersoonsbed al is opgemaakt. Er zijn drie tipi’s voor twee personen en één tipi voor vier personen. Verder staat er in de tipi een houtkachel en kan je er ook genieten van de rust en het vogelgezang op het terras.

’s Nachts word je in slaap gewiegd door de rustige deining van het meer. Wie dringend moet, kan gebruik maken van het noodtoilet op het platform. In De Beemden kan je steeds terecht voor een douche of een andere boodschap. ’s Ochtends peddel je terug naar de oever om je overheerlijke picknickmand op te halen.

Dit glampingarrangement kan je al boeken vanaf 125 euro per nacht via www.beemden.be.

Update: De Beemden kreeg geen vergunning voor deze pop-upglamping en probeert het volgend jaar opnieuw.

Gepubliceerd op vrijdag, mei 6, 2022 door Marijn Follebout

Delen