3 nieuwe modellen van Alpenkreuzer

Vouwwagenfabrikant Alpenkreuzer werkte de voorbije maanden hard aan de ontwikkeling en finetuning van 3 nieuwe modellen: Campfire, OpenAir en Waterfront.

De namen van de modellen geeft aan waar de modellen voor staan. De 3 nieuwe en onderscheidende modellen benadrukken nu nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect vanuit natuurlijke elementen: earth, water, air & fire. 

De CampFIRE symboliseert warmte, licht en energie en combineert comfort en avontuur en is geschikt voor gezinnen of vrienden die erop uit willen en een avontuurlijke kampeervakantie willen beleven.

Het unieke hybride ontwerp van de OpenAIR met haar open karakter en grote raampartijen, stelt je in staat om de natuur in alle rust te ontdekken. De OpenAIR richt zich op mensen die in alle rust het buitenleven willen verkennen. 

Het laatste model, WATERfront, is zeer geschikt voor hen die van een actieve levensstijl houden en de vouwwagen willen kunnen uitbreiden naar toekomstige behoeften (kinderen / kleinkinderen).

 Alle nieuwe vouwwagens zijn standaard uitgerust met: schokbrekers, reservewiel, 1000liter inhoud die gemakkelijk te benaderen via het Easy-to-Store system en bedden met een 8 cm dikke matras op een lattenbodem.
 

Gepubliceerd op donderdag, maart 4, 2021

Delen